Kakšna je za notranja vrata cena pri Vranešiču?

Podjetje Vrata Vranešič ponuja okoli 300 različnih modelov notranjih vrat, izbirate lahko med različnimi modeli stilnih, masivnih, steklenih, panelnih, drsnih in notranjih vhodnih vrat. Hkrati si pri tem podjetju lahko že na spletni strani pogledate, kakšna je za notranja vrata cena, tako da vsaj okvirno ceno že v naprej poznate. Pri stilnih vratih je vratno krilo izdelano iz kakovostnega okvirja MDF, ki ga prepletajo horizontalne prečke. Masivna vrata so v celoti izdelana iz polnega materiala, je pa zaradi tega treba upoštevati, da je za taka notranja vrata cena nekoliko višja. Steklena vrata so narejena iz kaljenega stekla in lahko imajo grafiko. Panelna notranja vrata imajo sredico, ki jo obdaja trpežen, homogen panel HDF. Med kupci so zelo priljubljena panelna notranja vrata s preprostimi linijami. Drsna vrata so po videzu podobna klasičnim, krilnim vratom, njihova prednost pa je učinkovito izkoriščanje prostora. Notranja vhodna vrata so primerna kot vhodna vrata v večstanovanjskih objektih, saj so dobro zvočno izolativna in mehansko varovana. Cene vrat omenjenega ponudnika se razlikujejo glede na model vrat.

Notranja vrata cena – individualna ponudba

Vranešič ima na svoji spletni strani predstavljene cene nekaj najbolj prodajanih modelov notranjih vrat, tako da potencialni kupec lahko dobi občutek o ceni vrat omenjenega ponudnika. Notranja vrata cena je poglavje na spletni strani, kjer so na voljo omenjene informacije. Notranja vrata cena zajema ceno enih vrat, ki vključuje vratno krilo, podboj vrat in krilno okovje. Notranja vrata cena pri omenjenem ponudniku pa ne vključuje stroška prevoza in montaže vrat. Zaradi zelo široke ponudbe različnih modelov vrat ponudnik na svoji spletni strani ne predstavi cene vsakega modela vrat posebej. Vsakemu kupcu pa brezplačno izdelajo individualno ponudbo za vrata, ki ga zanimajo.

Popusti podjetja Vrata Vranešič

Omenjeni ponudnik vrat ima za svoje kupce predvidene tudi ugodnosti, ki so vezane predvsem na količino kupljenih vrat. Prodajna cena vrat velja, kadar se kupec odloči samo za ena vrata. Če pa se stranka odloči za nakup več vrat, jo lahko omenjeni ponudnik nagradi s popustom. Pri tem upošteva, da ima stanovanje v povprečju od štiri do osem vrat, zato so morebitni količinski popusti prilagojeni tej količini vrat. Omenjeno podjetje občasno pripravi tudi akcije notranjih vrat, tako da so notranja vrata iz njihove redne ponudbe v določenem časovnem obdobju na voljo po nižji ceni kot običajno. Potencialni kupec se lahko o akcijah vrat informira na njihovi spletni strani.