Brezžična dostopna točka Ubiquiti za super pokritost

Imate prostor res velike površine in hkrati želite, da bi imel čisto vsak dostop do brezžičnega interneta, saj morda pomaga tudi za navigacijo v prostoru? Potem je brezžična dostopna točka prava izbira za vas, saj oddaja signal, ki ga mobilni telefoni ujamejo in obiskovalci imajo dostop do spleta. V takem primeru se morate dejansko samo odločili, ali boste omogočili dostop vsem brez gesla, ali pa boste omogočili dostop z geslom, ki ga omogočite vsakomur na prošnjo. Če si želite zares kvalitetno dostopno točko, si poglejte ponudbo proizvajalca Ubiquiti, ki spada med najbolj kakovostne proizvajalce. Glede na to, da gre za ponudnika, ki proizvaja opremo tudi za uporabo pod veliko obremenitvijo, ni nič čudnega, da se oprema proizvajalca Ubiquiti dobi le v bolj specializiranih prodajalnah, kot je tudi TechTrade.

Koliko stane Ubiquiti dostopna točka?

Cena za Ubiquiti dostopne točke je seveda odvisna od tega, kako zmogljivo boste kupili. Bolj zmogljiva kot je, dražja je naprava Ubiquiti proizvajalca. Pri TechTradu se na primer prodaja tudi za 383,87 €, pri čemer gre tu za res super napravo, ki omogoča izjemno pokritost. V kolikor se boste odločili za nadgradnjo, Ubiquiti omogoča tudi to, saj boste lahko to napravo še dodatno nadgradili, s čimer boste omogočili uporabo za še dodatnih 1000+ uporabnikov.

Takšno napravo le namestite na strop

Kot boste lahko videli, pri večini zares zmogljivih dostopnih točk Ubiquiti proizvaja naprave, ki se jih namesto na strop, saj s tem omogočite zagotovo najboljšo možno pokritost. Sicer se sem ter tja najde tudi model za na steno, vendar pa to pomeni, da nek določen kot ne bo tako dobro pokrit, kot bi si želeli. Torej Ubiquiti to bolj predvideva za velike prostore, ne pa zares ogromnih površin za nekaj tisoč uporabnikov. Seveda Ubiquiti priloži v paketu tudi vse, kar dodatno potrebujete za namestitev, tako da takrat, ko se lotite namestitve, lahko delo tudi dokončate.