Moderne kuhinje so zdaj večinoma mat

Če so bili še v lanskem letu visoki sijaji pri kuhinjah čisto in, pa se je letos to povsem spremenilo, saj lahko najdemo le še mat moderne kuhinje. Najde se sicer še moderne kuhinje v visokem sijaju, vendar pa računajte na to, da jih ni veliko v ponudbi in hkrati tudi morate poznati njihov največji problem: prstni odtisi. Moderne kuhinje namreč že kar nekaj let nimajo ročajev za odpiranje predalov oz. vrat ali pa so le – ti tako majhni, da prstni odtisi ostanejo povsod. Moderne kuhinje imajo namreč vgrajene takšne mehanizme, s katerimi se vratca odprejo s pritiskom na površino. Ravno zato so letos vse moderne kuhinje v mat izgledu in veliko takšnih boste našli tudi že pri podjetju Kuhnca, ki ima svoje moderne kuhinje predstavljene tako v spletni trgovini kot tudi v salonu v Mariboru.

Tudi pult in pomivalno korito sta mat

Si lahko predstavljate, da v kuhinji ne bi imeli več težav s tistim mastnim izgledom na pultu in v pomivalnem koritu, pa četudi površina ni mastna? Z mat površinami je to mogoče. Pazite seveda le na to, da gre kljub vsemu za čisto ravno površino, torej enako kot pri visokem sijaju, le da je površina obdana z mat prevleko, saj neravne površine v kuhinji nikakor niso dobrodošle, ker v tem primeru pa boste mast res težko spravili dol. Enako je priporočljivo, da je za štedilnikom steklo ali pa mat steklo, ne več ploščice, ki jih je izredno težko sčistiti, pa še tiste fuge so vmes, ki pa jih res ni možno povsem očistiti.

Poglejte si ponudbo podjetja Kuhnca

Res dobro založen je salon kuhinj Kuhnca, kjer vam bodo moderne kuhinje izdelali po meri, če pa vam kak detajl ni všeč, pa ga lahko tudi spremenijo v tem podjetju, saj imajo najboljše mizarje v podjetju. Hkrati vam naredijo tudi brezplačni izris in tudi montažo opravijo in to vse v skupnem strošku kuhinje.