Peskovniki so najboljše igralo za otroka

Na otrocih svet stoji. Rek, ki je resničen in se ga zavedajo vsi, zato je za najmlajše člane družbe vedno kar se da najbolje poskrbljeno. S tem, da so otroci najbolj dragoceni, se strinjata ustanovitelja podjetja Svet igral, ki sta združila skupne moči in ustvarila nekaj, kar otroke razveseljuje in s čimer koristno preživljajo čas. Lesarski inženir ve vse o lesu in izdelovanju otrokom primernih igral, partnerka Mojca pa je po poklicu vzgojiteljica, zato ima veliko izkušenj z otroki in se zaveda, da so peskovniki pravšnji za vadbo ustvarjalnosti. Domišljija naj ima prosto pot, da se razvija. Igrala in peskovniki so po ugotovitvah ustanoviteljev odlični za razvijanje otrokovih sposobnosti.

Peskovniki spodbujajo ustvarjalnost

Družinsko podjetje Svet igral je nastalo na podlagi dolgoletnih izkušenj ustanoviteljev Grege in Mojce, ki sta skrbno analizirala lastna otroka in spoznala tako želje kot gibanje otrok. Hkrati se Grega in Mojca zavedata, da morajo biti otroci med igranjem varni. Zato so njuni peskovniki opremljeni s pokrovi, ki zaščitijo mivko. Mivka mora biti zaščitena, da je čim bolj čista in varna za igro, ima tudi ustrezen certifikat. Mivka, s katero so napolnjeni peskovniki, mora biti zaščitena s pokrovom. Pokrov je narejen tako, da se premika vodoravno in se na koncu zatakne, s čimer se prepreči poškodba otrok. Na spletni strani ustanovitelja navajata uporabljene materiale, opis, debeline in osnovne podatke o temeljih in montaži.

Peskovniki so varni in prilagojeni

V ponudbi podjetja so peskovniki različnih oblik in velikosti. Ob vsaki obliki in vrsti peskovnika je navedeno ime, na voljo sta fotografija in kratek opis, ki vsebuje mere peskovnika. O tem, da so peskovniki res vrhunski, pričajo številne reference, ki si jih lahko morebitne stranke ogledajo na spletni strani podjetja. Zelo pomembna je obljuba, da so v podjetju pripravljeni poslušati stranko in upoštevati želje. Preden se začne delati, zaposleni v podjetju pridejo na mesto, kjer bodo peskovniki, ter svetujejo glede primerne velikosti in oblike ter naredijo izris tlorisa z igralom. Ena od strank so Terme 3000, ki se ponašajo s šestkotnimi peskovniki, zaščitenimi s ponjavo, ki služijo kot zaščita peskovnika in senčnik, da so otroci varni pred soncem.