Zložljivo sobno kolo za vsako stanovanje

Sobno kolo vsekakor je vadbeni pripomoček, ki bi ga moral imeti doma vsak, ki preveč sedi, počiva in se nič ne rekreira. Dejansko je to vadbeni pripomoček, ki pomaga ohranjati telesno težo ali pa celo izgubiti kakšen kilogram, v kolikor jih je preveč, le stopnja intenzivnosti se malenkost poveča. Ampak kaj, ko pa v stanovanju ni dovolj prostora, da bi ga lahko nekam pospravili ali pa vsaj namestili, si verjetno mislite zdaj. Nič hudega, zdaj vam je na voljo tudi zložljivo sobno kolo, ki se ga lahko zloži na res majhno površino, tako da lahko zložljivo sobno kolo pospravite tudi pod posteljo ali pa celo v omaro. Za zložljivo sobno kolo Fitnesshop trgovina zelo dobro pojasnjuje, za koga je primeren, dobro opiše, kako velik je, ko se pospravi, kakšna je njegova teža, nosilnost in kaj vse potrebujete.

Zložljivo sobno kolo naj bo na baterije

Zložljivo sobno kolo Fitnesshop prodaja brez akumulatorja, ki bi ga bilo treba polniti in ki vzame mnogo preveč prepotrebnega prostora. Ker se to zložljivo sobno kolo polni z navadnima dvema baterijama AA, je tudi mnogo manjši. Mnoga ostala kolesa, tudi zložljiva, imajo zaslon še vedno za polnit z akumulatorjem, kar je res popoln nesmisel, če delamo na tem, da kolesa vzamejo čim manj prostora. Pa da ne boste mislili, to zložljivo sobno kolo ima čisto dovolj velik zaslon, ki prikazuje vse, kar vas zanima, prav tako lahko povsem enostavno zamenjate stopnjo težavnosti in intenzivnosti vadbe, prav tako pa lahko tudi merite ves čas svoj srčni utrip, iz katerega tudi vidite, kako napredujete, koliko je še rezerve v obremenitvi in koliko lahko vadbo še stopnjujete.

Preglejte ponudbo pred nakupom

Glede na to, da vidimo že iz tega kratkega opisa, kakšne so razlike v ponudbi, si je vsekakor smiselno vzeti nekaj časa in dobro razmisliti, katero zložljivo sobno kolo boste kupili. Vsekakor ne smete spregledati nosilnosti in tudi teže takega kolesa ter vseh možnosti in nastavitev, ki jih mora zložljivo sobno kolo ponujati. Seveda pa na koncu preglejte še razliko v ceni, saj je lahko kar velika med posameznimi ponudniki.